Google+ Followers

Monday, 19 May 2014

Tragedi'es

Salam buat semua yang membaca,

Tragedi?? selalu nya tragedi ni mesti dikaitkan dengan benda tak baik kan.
sebegitulah terjadinya kat aku sabtu lepas.
17052014
Biasa la sebulan sekali Appoiment dengan Dr kat seberang jaya
klinik kesukaan pakcik n makcik
aku?antara yang termuda
I'm a LUPUS fighter! yeah!!!

so.nak dijadikan cerita kena masuk ubat cyclo
last la ni for 6 times
Nurse pun buat la keja dia 
cari cari urat..tapi gaya cam tak yakin.
tak pa..aku yakin kan dalam diri.
takkan nurse ni tak pandai kan.
sekali dia masuk ubat,,
lenguh,sakit,kebas semua ada sebelah tangan
dan yang paling tak best siap bengkak mcm  gemok gila tangan
heoll..cemana

last last tgk ice pack.
cucuk tangan lagi sebelah..3 kali daaa cucuk
selamat tak bengkak dh..
huhuhu

sehari jugak la bengkak..siap kaki skali bentan
sampai rasa nak demam urat.hoho

first time in forever..dah mcm lagu frozen.
hahaa.takpa pengalaman
lepas ni kena request la.
sian saya :(

oke yang tu ja nak story .hehe.
enjoy the life with Allah ok.don't forget :)

No comments:

Post a Comment