Google+ Followers

Wednesday, 25 June 2014

Novel to let go! 2nd Hand novel

salam.

ada sesiapa mencari novel secondhand novel?

saya nak let go novel saya:

1. Cukup derita itu -Siti rosmizah
2. Jagan jatuh cinta - Adah Hamidah

Harga boleh nego lagi. sebab memang macam baru.
 boleh email saya ye,
nuratiqahamzah@gmail.com

thanx :)

Friday, 20 June 2014

Review [Vice versa] karya Ednin

Salam buat semua yang membaca :)

senyum.senyum.senyum
sepanjang hari ni aku senyum ja..kenapa??

sebab Iman Uzair <3 Ezzah Hani ..hahaha
Novel Vice Versa ni serius best.


Quote of the day
"dendam adalah perkara terindah dalam hidup"
eh salah tu
"kemaafan adalah dendam terindah dalam hidup"

uzair ni dendam dekat abg ngah, si ezzaq sebab ezzaq adik dia "irah" tu meninggal
bukan kah kita umat islam kena terima Qada' dan Qadar
ish uzair ni..cepuk satg..haha :P

tapi bila ezzah vice versa kan dendam uzair
perkara terindah berlaku dalam hidup depa
serius kena baca buku ni
ada moral and objektif.
siok la.senyum. senyum baca ezzah amik hati uzair.
boleh try nanti.hahaha..

and the best part is..they happyly ever after.siap ada baby nama pun sedap "umar khalis"
and to write, Ednin :

1. thank you for the sweet story
2. and the moral of the story
 3. cover book paling chanteks
4. buat saya tersenyum seorang
5. buat saya tambah my current obsesi 
:P
last but not least,

boleh tak buat cerita pasai Along..please please please...hahahhaa
saya nak sangat cerita pasai Along..keke..kuat sangat mengusik :P

bagi sorang perempuan beku .dingin plak kat si Along tu pleahhh.and put the heroin nama Atiqah. <3
hahahaaha..
ok bai

Monday, 16 June 2014

Kembali

Salam buat semua yang membaca,

hai hai..
lama tak menepek kat sini.
hewhewhew
berjalan jalan mellihat Alam :)